Sustine-ne

Organizarea fiecarui concurs implica participarea arbitrilor din Comisia de Arbitri de Schi Sibiu, pregatirea pârtiei, teleschi, diplome / medalii / cupe, premii pentru fiecare categorie, mini snack pentru concurenti, promovare.

Alatura-te grupului de sponsori, sustine miscarea copiilor din jurul tau si ajuta-i sa fie mai curajosi, mai indemanatici si mai independenti ca personalitate si totusi mai sociabili, sa invete de la sine spiritul de fair-play dar si pe cel de competitie.

Pentru sponsori avem alocate spatii publicitare pe partiile unde se desfasoara competitiile, la festivitatea de premiere si in media, unde concursurile vor fi promovate pe parcursul intregului sezon.
In functie de suma alocata, sponsorii au posibilitatea de a prelua costurile pentru o etapa intreaga, aceasta preluand numele sponsorului beneficiind si de promovare in aceasta directie.

Sponsori sunt si aceia care contribuie cu obiecte adecvate pentru premii, sau cei care preiau o parte din costurile organizarii si le platesc furnizorilor de servicii si produse.

Alte informatii la telefon 0742.087.997

Contact